Bildelslagret

 

Bildemontering, Bildelar, Bilskrot Trollhättan

Vi är en komplett bildemontering och bilskrot som säljer nyare begagnade bildelar. Vi är märkesdemontering till Saab och Opel men jobbar även med alla andra märken som t.ex. Volvo, VAG, Audi, Ford, BMW, Toyota, Nissan, Honda, Peugeot, Mercedes, Renault, Mitsubishi, Fiat o.s.v.

Inköp av skrotbilar för återvinning.

Hos oss hittar du bildelar till bra priser och du är även med och påverkar miljön positivt då du köper återanvända bildelar.

Begagnade originaldelar och tillbehör direkt över disk, telefon och webbbutik

Hos Bildelslagret Trollhättan hittar du ett stort utbud av begagnade originaldelar och tillbehör. Mest till Saab men även till Opel, Chevrolet och Cadillac BLS. Vi har allt från fälgar och spoilers till kompletta inredningar och motorer, men även nya däck, oljor och mycket mer - till lågpris.

Auktoriserad bilskrotare

Bildelslagret Trollhättan är anslutet till Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund. Samtliga delar som vi säljer är av hög kvalitet och är noggrant genomgångna för att säkerställa dess funktion. Vi har även ett samarbete med försäkringsbolagen If och Länsförsäkringar där vi tar hand om och återvinner inlösta bilar.


linje
Sök bildelar

Bildelsbasen - Sök bland Sveriges största utbud av bildelar.

Betala direkt

Ring och beställ dina delar hos oss. Sen är det bara att ta ditt ordernummer och
betala delarna direkt med VISA eller Mastercard

Linje

Swish

Nu kan du som kund även betala enkelt med Swish.
Betala med Swish Linje

Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt
ISO 14001:2004 och  9001:2008.

Läs mer  »
Linje

MärkesDemo

Vårt företag ingår i MärkesDemo gruppen. Varje såld återanvänd reservdel innebär en reservdel mindre. Miljövänligt, eller hur?
MärkesDemo

linje

Skrota din bil

När du överlämnar bilen till oss ser vi till att den blir skrotad och avförd ur Centrala Bilregistret. Din bil återvinns på ett för miljön skonsamt sätt.
Skrota din bil

linje